jeg skal lave en bryllupskage i marts

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

339 visninger
2 svar
0 synes godt om
9. februar 2011

muzen

men jeg kunne godt nok lige bruge noget hjælp

kagen ser sådan her ud  og det der noget der hedder

chocolate modeling paste men er det, det samme som den her opskrift

125 g. hvid, lys eller mørk chokolade smeltes over vandbad.

2 spsk. Glukose varmes og røres i chokoladen.

Massen puttes i en plastikpose og hviler en time.

Kan holde sig flere uger i plastikpose et køligt sted.

Giver ca. 180 g. færdig masse.

håber der er nogen der kan hjælpe mig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. februar 2011

mariamiss6

muzen skriver:

men jeg kunne godt nok lige bruge noget hjælp

kagen ser sådan her ud  og det der noget der hedder

chocolate modeling paste men er det, det samme som den her opskrift

125 g. hvid, lys eller mørk chokolade smeltes over vandbad.

2 spsk. Glukose varmes og røres i chokoladen.

Massen puttes i en plastikpose og hviler en time.

Kan holde sig flere uger i plastikpose et køligt sted.

Giver ca. 180 g. færdig masse.

håber der er nogen der kan hjælpe mig



Dam dam dammmmmmmmm og fortæl ENDELIG hvordan det går med det,. og hvilken slags sirup du finder, og ikke mindst hvor

http://www.joyofbaking.com/ModelingChoc.html

Anmeld

9. februar 2011

muzen

sirup hvad mener du?

har fanget den. jeg har købt det i kvickly ekstra.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.