mellem fordant og kage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2. februar 2011

SHERO

Jeg bruger smørcreme og synes egentlig det smager ret godt. Hvis du bruger usaltet smør smager ikke ikke af smør. Jeg putter ægte vanilie korn i og så pisker jeg det rigtig lang tid, så smager det fantastisk.. :-D min veninde mente det smagte af sød vanilie is :-D

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. februar 2011

liwsmor

Tullen85 skriver:

Jeg bruger smørcreme og synes egentlig det smager ret godt. Hvis du bruger usaltet smør smager ikke ikke af smør. Jeg putter ægte vanilie korn i og så pisker jeg det rigtig lang tid, så smager det fantastisk.. :-D min veninde mente det smagte af sød vanilie is :-D



kan du komme på opskiftet på det hele til mig?lige fra hvad hvordan du laver du hvad jeg skal købe ind

Anmeld

2. februar 2011

Zafir

Altså hvis det BARE er kage - uden fyld i, er det ikke så vigtigt, med smørcreme eller andet - bortset fra at holde på det. Hvis man har fyld i, er det for at forsejle fyldet, så det ikke smelter fondanten

Hvis man har fyld i og bruger en palminsmørcreme fx og ikke bliver det særlig tykt, så smager man det faktisk ikke

Men hvis det KUN er en kage, kan man jo lave en gulerodskage og lave det dersens ostecreme og smøre tykt på, i stedet for inden i også ligge fondant på?

Jeg bruger for det meste palminsmørcreme, det er dejlig neutralt og smager ikke vammelt

God kæreste dag... Vi har 9 års kærestedag på mandag vidst. Den 7. feb...

Anmeld

2. februar 2011

SHERO

liwsmor skriver:



kan du komme på opskiftet på det hele til mig?lige fra hvad hvordan du laver du hvad jeg skal købe ind



Jamen til en kage køber jeg en pakke usaltet smør, vaniliestænger og flormelis.

Blød smør 2 spk. varm vand, 1 vaniliestang, flormelis piskes sammen. Bruger 250 g. smør, ca. 400 g. flormelis, smager det bare til og kigger på koncistensen, så ikke helt sikker på flormelisen.

Anmeld

2. februar 2011

liwsmor

Tullen85 skriver:



Jamen til en kage køber jeg en pakke usaltet smør, vaniliestænger og flormelis.

Blød smør 2 spk. varm vand, 1 vaniliestang, flormelis piskes sammen. Bruger 250 g. smør, ca. 400 g. flormelis, smager det bare til og kigger på koncistensen, så ikke helt sikker på flormelisen.



tak for det

Anmeld

5. februar 2011

Pige2009

liwsmor skriver:



hvad er det ?



Det er Ultimate Chocolate Frosting og står i kagehæftet fra Mariamiss 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.