Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Dinna88 skriver: I kan da også bare lave saucen - tage det fra I skal have i dag og putte det i. Og så har I en hvis sauce til i morgen også, hvor I kan putte det i
I kan da også bare lave saucen - tage det fra I skal have i dag og putte det i. Og så har I en hvis sauce til i morgen også, hvor I kan putte det i
To sjæle, een tanke!
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
kitty skriver: To sjæle, een tanke!
Sådan skal det være!
Efter det her må man godt.
http://www.foodoflife.dk/Artikler/Tema/Myter/Persille_genvarmes_nej.aspx
Og dette er taget fra fødevarestyrelsen.
http://www.foedevarestyrelsen.dk/foedevarer/kemi_og_emballage/uorganiske_miljoeforureninger/nitrat/forside.htm
Ni tra t og bak terier i maden På persille og andre bladgrønsager kan der være jord og dermed jordbak terier – selv ef ter grundig vask.
Bak terierne kan medvirke til, a t der dannes ni tri t i maden, når den køler af eller opvarmes igen. Ved tilberedning af mad med persille og bladgrønsager, fx persillesovs, bør du kun lave den por tion, der spises ved é t mål tid.
Hvis du vil lave s tørre por tioner, bør du tage den por tion, der skal gemmes fra og sæ t te den hur tig t i køleskabe t, så den ikke s tår og køler langsom t af på køkkenborde t. Ved genopvarmning skal du sørge for, a t re t ten er orden tlig t gennemvarme t.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128