Hvordan er det nu med Persille?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

30. januar 2011

otlitrom

Dinna88 skriver:



I kan da også bare lave saucen - tage det fra I skal have i dag og putte det i. Og så har I en hvis sauce til i morgen også, hvor I kan putte det i 



To sjæle, een tanke!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. januar 2011

Dinna88

kitty skriver:



To sjæle, een tanke!



Sådan skal det være! 

Anmeld

30. januar 2011

Moar'en

Efter det her må man godt.

http://www.foodoflife.dk/Artikler/Tema/Myter/Persille_genvarmes_nej.aspx

 

Og dette er taget fra fødevarestyrelsen.

http://www.foedevarestyrelsen.dk/foedevarer/kemi_og_emballage/uorganiske_miljoeforureninger/nitrat/forside.htm

Ni tra t og bak terier i maden
På persille og andre bladgrønsager kan der være jord og dermed jordbak terier – selv ef ter grundig vask.

Bak terierne kan medvirke til, a t der dannes ni tri t i maden, når den køler af eller opvarmes igen. Ved tilberedning af mad med persille og bladgrønsager, fx persillesovs, bør du kun lave den por tion, der spises ved é t mål tid.

Hvis du vil lave s tørre por tioner, bør du tage den por tion, der skal gemmes fra og sæ t te den hur tig t i køleskabe t, så den ikke s tår og køler langsom t af på køkkenborde t. Ved  genopvarmning skal du sørge for, a t re t ten er orden tlig t gennemvarme t.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.