Tjuhl skriver:
åååååååååuuuuukkaaaaaaaiiiiiiiiii
kan du ikke sende mig din bedste smørcremes opskrift? 
jow det kan jeg, jeg har dog kun prøvet to forskellige, men jeg er glad for denne her....
200 g usaltet smør
200 g flormelis
2-3 spsk appelsinsaft (ca. 1 hel appelsin)
varm appelsinsaften i en gryde, hæld det i en plastik skål (eller anden der må piskes i) pisk sammen med flormelis, og pisk så (gerne med elpiskeren) det bløde usaltede smør i hele herligheden 
Jeg synes den er god
Den smager ikke sååååå vildt af smør når man har puttet den på kagen 
I en pakke usaltet smør er der 250 g. Du kan sagtens bruge hele pakken, og så bare også bruge 250 g flormelis, og jeg plejer bare at presse en hel appelsin uden at måle så meget på det 
Appelsinsaften er altså så UDEN kødet ved, men jeg tror nu ikke kødet skader, hvis bare det er bitte små stykker
Anmeld