Mousse ??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

366 visninger
3 svar
0 synes godt om
29. januar 2011

nattergalen

Hejsa bagekvinder.. 

Jeg stod og lavede en lagkage i går, ikke sådan en smart en som i laver men bare en almindelig en.. Valgte dog at lave limeopskriften herinde fra.. Men da jeg skulle komme husbladsen i stivnede det ret hurtigt og blev til geleklumper i moussen.. 

Hvordan undgår jeg det??

 

På forhånd tak for hjælpen

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. januar 2011

nattergalen

Ingen der har prøvet det før??

Anmeld

29. januar 2011

Mette.

nattergalen skriver:

Ingen der har prøvet det før??



Jeg har aldrig lavet lige den opskrift du nævner.. Men er det ikke fordi husblassen fik "chok" fordi du blandende den i for hurtigt og det hele på en gang?

Jeg ved hvertfald bare at det kan husblas ikke tåle.. Man skal blande massen i husblassen stille og roligt, så temperaturen ikke ændre sig for meget på en gang.. 

Anmeld

29. januar 2011

nattergalen

Hej Mette.. 

Det kan godt være det er det jeg har gjort..

Tusind tak fordi du tog dig tid til at svare

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.