Flutes ? :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

26. januar 2011

SD21

MaleneF skriver:



han siger deres maskiner, og damp

damp er meget vigtigt når man bager brød siger han



Hmm. Damp?? Når man så ikke har deres store, flotte maskiner, kan det så slet ikk lade sig gøre at lave så godt franskbrød som de kan ??? ØV !

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. januar 2011

SD21

MaleneF skriver:



Kan du sagtens



Ihh, super ! Mange mange tak ! Tror der skal bages flutes i morgen ! Det er altid godt at have liggende i fryseren !

Anmeld

26. januar 2011

M.O.A.R.

SD21 skriver:



Ihh, super ! Mange mange tak ! Tror der skal bages flutes i morgen ! Det er altid godt at have liggende i fryseren !



Ja det skønt

Anmeld

26. januar 2011

Steph_Laurits

MaleneF skriver:



25 g gær
1 tsk salt
3 dl lunken vand
3 spsk olie
ca 400 g hvedemel
100 g durummel

hævetid 45 min

200 grader i 10  12 min

 

de sku blive gode



Nu så jeg lige du skrev at din mand er bager.

Ved han hvordan man får lavet lækre hvidløgs flute?
Altså  ja den opskrift du har skrevet selvfølgelig og så hvidløg i, men tænker om der er en fiks måde at få hvidløget ind i brødet så man ikke uden videre lide kan se hvidløget på brødet inden det er skåret? Tænker nemlig også sådan lidt hvis man smider det i fryseren ubagt hvordan filan man så får det ind i brødet osv.

Håber det blev forståeligt formuleret og at det ikke bare blev til mundævl

Anmeld

26. januar 2011

SD21

StephanieJ skriver:



Nu så jeg lige du skrev at din mand er bager.

Ved han hvordan man får lavet lækre hvidløgs flute?
Altså  ja den opskrift du har skrevet selvfølgelig og så hvidløg i, men tænker om der er en fiks måde at få hvidløget ind i brødet så man ikke uden videre lide kan se hvidløget på brødet inden det er skåret? Tænker nemlig også sådan lidt hvis man smider det i fryseren ubagt hvordan filan man så får det ind i brødet osv.

Håber det blev forståeligt formuleret og at det ikke bare blev til mundævl



Anmeld

26. januar 2011

M.O.A.R.

StephanieJ skriver:



Nu så jeg lige du skrev at din mand er bager.

Ved han hvordan man får lavet lækre hvidløgs flute?
Altså  ja den opskrift du har skrevet selvfølgelig og så hvidløg i, men tænker om der er en fiks måde at få hvidløget ind i brødet så man ikke uden videre lide kan se hvidløget på brødet inden det er skåret? Tænker nemlig også sådan lidt hvis man smider det i fryseren ubagt hvordan filan man så får det ind i brødet osv.

Håber det blev forståeligt formuleret og at det ikke bare blev til mundævl



Årh hvordan skal jeg forklare det :p

 

Har du set kokkeakademiet da det kørte på tv3?

Du ruller dejen lidt ud (alt efter om du vil have roulade effekt, eller om det bare skal ligge i midten) og så ligge dejen over smøret igen... Forstår du hvad jeg mener?

Er ELENDIG til at forklare!

Anmeld

26. januar 2011

Steph_Laurits

MaleneF skriver:



Årh hvordan skal jeg forklare det :p

 

Har du set kokkeakademiet da det kørte på tv3?

Du ruller dejen lidt ud (alt efter om du vil have roulade effekt, eller om det bare skal ligge i midten) og så ligge dejen over smøret igen... Forstår du hvad jeg mener?

Er ELENDIG til at forklare!



Nej har ikke set det program, men tror jeg forstår

Tak for fifet

Anmeld

26. januar 2011

M.O.A.R.

StephanieJ skriver:



Nej har ikke set det program, men tror jeg forstår

Tak for fifet



der viser de det nemlig ret godt

Det var da så lidt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.