Overdrevet mega sundhedsboller (der smager MÅMS....)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.318 visninger
12 svar
0 synes godt om
25. januar 2011

Zafir

og slet ik sundt hehe

2 kartofler

2 gulerøder

en god håndfuld svesker

1 æg

1 ts salt

½ liter mælk

en god håndfuld eller to havregryn

1 pakke gær

og sigtet spelt mel så det er klistret, men ikke flydende

Alt det der, inden melet køres godt igennem blenderen eller med stavblenderen.

Melet røres i.

også står det natten over og bages. HVis de kommes i fryseren med det samme, kan de sagtens tøs op og spises lune en anden dag

KOLD OVN - 200 grader (eller 180 varmluft - hvis man bager 2 plader )

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. januar 2011

ESV

Taaaarrrrk.

De lyder helt vildt gode. Dem glæder jeg mig til at afprøve!!

Anmeld

25. januar 2011

Zafir

ESV skriver:

Taaaarrrrk.

De lyder helt vildt gode. Dem glæder jeg mig til at afprøve!!



De er super og fyldt med fiber

Anmeld

25. januar 2011

Ranarupta

Zafir skriver:

og slet ik sundt hehe

2 kartofler

2 gulerøder

en god håndfuld svesker

1 æg

1 ts salt

½ liter mælk

en god håndfuld eller to havregryn

1 pakke gær

og sigtet spelt mel så det er klistret, men ikke flydende

Alt det der, inden melet køres godt igennem blenderen eller med stavblenderen.

Melet røres i.

også står det natten over og bages. HVis de kommes i fryseren med det samme, kan de sagtens tøs op og spises lune en anden dag



Det ser lækkert ud!
Tror du, at man med samme resultat kunne skifte kartoflerne ud med rødbeder, æble eller lign?

Anmeld

25. januar 2011

Lolli

Zafir skriver:

og slet ik sundt hehe

2 kartofler

2 gulerøder

en god håndfuld svesker

1 æg

1 ts salt

½ liter mælk

en god håndfuld eller to havregryn

1 pakke gær

og sigtet spelt mel så det er klistret, men ikke flydende

Alt det der, inden melet køres godt igennem blenderen eller med stavblenderen.

Melet røres i.

også står det natten over og bages. HVis de kommes i fryseren med det samme, kan de sagtens tøs op og spises lune en anden dag



Nu er jeg ikke den stærkeste ud i madlavningens kunst - for slet ikke at snakke om bagning. Så, lader man dejen stå natten over og så former bollerne inden de bages? Og hvordan former man den klistrede dej?

Anmeld

25. januar 2011

Zafir

Lolli skriver:



Nu er jeg ikke den stærkeste ud i madlavningens kunst - for slet ikke at snakke om bagning. Så, lader man dejen stå natten over og så former bollerne inden de bages? Og hvordan former man den klistrede dej?



hehe...

Man former den med skeer altså ligger gode klatter op ´på bagepladen. - og nåe jo!! - Kold ovn er altid godt til boller

Anmeld

25. januar 2011

Zafir

Ranarupta skriver:



Det ser lækkert ud!
Tror du, at man med samme resultat kunne skifte kartoflerne ud med rødbeder, æble eller lign?



Altså så er det jo nok en god idé at skifte gulerødderne ud Kartoflerne er jo i, pga stivelsen og fiber...

Anmeld

25. januar 2011

Lolli

Zafir skriver:



hehe...

Man former den med skeer altså ligger gode klatter op ´på bagepladen. - og nåe jo!! - Kold ovn er altid godt til boller



Skeer, tjek! Kold ovn, tjek!  

Anmeld

25. januar 2011

Zafir

Lolli skriver:



Skeer, tjek! Kold ovn, tjek!  



Det var godt

Anmeld

25. januar 2011

Ranarupta

Zafir skriver:



Altså så er det jo nok en god idé at skifte gulerødderne ud Kartoflerne er jo i, pga stivelsen og fiber...



Ok, tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.