noname skriver:
Ihhh, der var en der fortalte at jeg kunne bruge de rester jeg havde til at smørre op med... har dog også lidt fromage, men den er jo sådan lidt tynd i det... 

200 g flormelis
200 g blødt usaltet smør
saft fra ½-1 appelsin (svarer til 2-3 spsk)
evt. et par skefulde kakaopulver til mælk.
Opvarm appelsinsaften, rør sammen med flormelis.
pisk det blødgjorte smør i.
Den her smørcreme kan du nemt lave 
Det usaltede smør kan du finde i dit lokale supermarked, i nærheden af lurpak smøret 
Jeg har ikke prøvet at smøre op med andet end smørcreme.
Jeg tvivler på det bliver godt at bruge chokoladecremen, for den bliver nok ikke stiv nok.
Smørcremen er til for at forhindre, at fugten fra cremerne i kagen, slipper ud og smelter fondanten....
Måske er 10 sekunder i microovnen liiiidt for meget... Jeg har ikke prøvet med købefondant, kun MMF.
Men drys lidt flormelis på din arbejdsfalde, igennem en sigte, eller en skum vaske klud, så skal det nok gå 
Anmeld