Inde i gruppen kan du oppe til højre se gruppens medlemmer? Der trykker du på "vis alle" så kan du fjerne dem en efter en med et kryds.
Jeg har lige prøvet det af 
Du skal fjerne alle medlemmerne først. Derefter trykker du på "forlad gruppe" - så får du en boks som nedenstående:
"Er du sikker på, du vil forlade denne gruppe? Eftersom du er det eneste medlem, vil gruppen blive slettet, hvis du forlader den nu"
Du får nu 2 valgmuligheder:
Slet gruppe eller annuller
Anmeld