Lækker mad med fiskefilet?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.000 visninger
6 svar
0 synes godt om
12. januar 2011

Bryndis

Er der nogen der kan komme med en idé om hvad jeg skal lave til aftensmad i aften? Det skal være noget lækkert og sundt med fiskefilet.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. januar 2011

FamilienSørensen

Bryndis skriver:

Er der nogen der kan komme med en idé om hvad jeg skal lave til aftensmad i aften? Det skal være noget lækkert og sundt med fiskefilet.



Åh nu er jeg godt nok lidt sen på den men hvis det er fersk fiskefilet så snit 3 peberfrugt groft i strimler og snit store løg i grove strimler.

Forvarm ovnen på 200 grader

Læg grøntsagerne på en forvarmet pande med lidt olie på lad det stege lidt men der skal stadig være lidt bid i peberfrugten, krydr med salt og peber.

Når det er gjort lægger du bare grøntsagsblandningen i bund af et stort ovnfastfad, også lægger du fiskefilletterne ovenpå grøntsagerne.

Bagefter tager du en dåse hakket tomat og en dåse tomatpure og varmer op med noget olie, når det bobler skal du putte en grøntsagsterning i og lade den opløse mens du rører rundt, når den er ved at være godt opløst hælder du en ½ liter fløde i krydr med lidt salt og peber lad det koge op og evt. lide smag på om det mangler lidt mere salt/peber.

Når du har lavet tomat/fløde sovsen som du øsnker hældes den bare over fiskene og det skal ind i ovnen i 30 min.

Spises med flutes og frisk pasta eller ris

Knus

Anmeld

15. januar 2011

Bryndis

Jacob&Kusuma skriver:



Åh nu er jeg godt nok lidt sen på den men hvis det er fersk fiskefilet så snit 3 peberfrugt groft i strimler og snit store løg i grove strimler.

Forvarm ovnen på 200 grader

Læg grøntsagerne på en forvarmet pande med lidt olie på lad det stege lidt men der skal stadig være lidt bid i peberfrugten, krydr med salt og peber.

Når det er gjort lægger du bare grøntsagsblandningen i bund af et stort ovnfastfad, også lægger du fiskefilletterne ovenpå grøntsagerne.

Bagefter tager du en dåse hakket tomat og en dåse tomatpure og varmer op med noget olie, når det bobler skal du putte en grøntsagsterning i og lade den opløse mens du rører rundt, når den er ved at være godt opløst hælder du en ½ liter fløde i krydr med lidt salt og peber lad det koge op og evt. lide smag på om det mangler lidt mere salt/peber.

Når du har lavet tomat/fløde sovsen som du øsnker hældes den bare over fiskene og det skal ind i ovnen i 30 min.

Spises med flutes og frisk pasta eller ris

Knus



Ja lige lidt Men nøj det lyder altså lækkert. Den opskrift vil jeg lige gemme til en anden gang

Anmeld

15. januar 2011

FamilienSørensen

Bryndis skriver:



Ja lige lidt Men nøj det lyder altså lækkert. Den opskrift vil jeg lige gemme til en anden gang



Det er nærmest som kotelletter i fad, men bare en anderledes og sådan lidt improvisions agtig fordi vi ikke nåede at købe ting til aftensmad Så måtte bare bikse noget sammen dog spiste min kæreste og jeg det med kartofler.

Kartoflerne havde jeg skåret i mundrette stykker, kogt meget kort stadig med skræl på, så der stadig var modstand når jeg stak en gaffel i kartoflerne. vandet siede jeg fra og gemte og kartoflerne fik en tur på panden til de var gyldne på alle sider, til sidst tog jeg 2 dl. kartoffelvand og hældte ved kartoflerne lidt efter lidt ved høj varme da vandet skulle gøre kartoflerne møre uden at det kogte, det skulle bare hurtigt dampes væk. Da kartoflerne var helt sprøde og gyldenbrune undenpå krydrede jeg med salt og peber og tørret basilikum Det var lækkert

Anmeld

15. januar 2011

Bryndis

Jacob&Kusuma skriver:



Det er nærmest som kotelletter i fad, men bare en anderledes og sådan lidt improvisions agtig fordi vi ikke nåede at købe ting til aftensmad Så måtte bare bikse noget sammen dog spiste min kæreste og jeg det med kartofler.

Kartoflerne havde jeg skåret i mundrette stykker, kogt meget kort stadig med skræl på, så der stadig var modstand når jeg stak en gaffel i kartoflerne. vandet siede jeg fra og gemte og kartoflerne fik en tur på panden til de var gyldne på alle sider, til sidst tog jeg 2 dl. kartoffelvand og hældte ved kartoflerne lidt efter lidt ved høj varme da vandet skulle gøre kartoflerne møre uden at det kogte, det skulle bare hurtigt dampes væk. Da kartoflerne var helt sprøde og gyldenbrune undenpå krydrede jeg med salt og peber og tørret basilikum Det var lækkert



Det lyder altså også rigtig lækkert Det er godt at man kan være lidt kreativ engang imellem

Anmeld

15. januar 2011

FamilienSørensen

Bryndis skriver:



Det lyder altså også rigtig lækkert Det er godt at man kan være lidt kreativ engang imellem



Ja hehe når man er presset så starter hjernen bare af sig selv Men ellers er den bare på standby

Anmeld

15. januar 2011

Sphynxlover

Stjerneskud - nemt lækkert og sundt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.