Hejsa her er den jeg plejer og bruge, og den er meget populær her hjemme ved os. 
Fastelavnsboller med creme og flødeskum:
Dej:
1 dl Lunkent vand
50 g gær
1 dl fløde ( man kan også bruge sødmælk)
2½ spsk. sukker
125 g blødjort smør eller margerine
350 g hvedemel
Fyld: Man kan også bruge pulver creme til bagning og som kan tåle nedfrysning.
3 dl mælk
2 æg
2 spsk. sukker
1 spsk. vanillesukker
2 spsk. maizena majsstivelse
Flødeskum:
½ liter piskefløde
Pynt:
150 g flormelis
2 spsk. kakao
3 spsk. vand
Fremgangsmåde:
I en skål komes det lunkne vand og deri smuldres gæren, rør rundt indtil gæren er opløst.
tilsæt fløden, sukker, og det blødgjorte smør. Rør rundt.
Tilsæt mel og ælt dejen til den er glat - endelig ikke for fast.
Stil dejen til hævning i ½ time med et viskestykke over.
Imens kommer du alle ingredienserne til cremen op i en lille gryde og røre rundt, mens det bliver opvarmet.
Det skal lige nå kogepunktet, men det må ikke koge og man skal huske og RØRE godt rundt HELE TIDEN.
Tag gryden af varmen og lad det køle af.
Så tager man dejen og deler den i 2 lige store dele.
Hvert stykke rulles ud til en stor firkant som deles i 12 til 15 lige store frkanter ca. 10X10 cm. På midtn af hver firkant, ligger man en lille spsk. creme, hvorefter man klemmer hjørnerne på firkanten sammen over cremen, så den former en bolle.
Sæt bollerne med samføjningerne nedad på en bageplade dækket med bagepapir, lad dem efterhæve ½ time, pensel bollerne med sammen pisket æg og bag dem midt i ovenen ved 225 grade i ca 10-15 minutter.
Tag bollerne ud og stil dem på en bagerist, hvor de kan køle helt af, inden de pyntes med glasur, som er rørt sammen af ingredienserne der til.
Lige inden fastelavnsbolerne serveres piskes fløden til flødeskum, skær et snit i siden på fastelavnsbollerne og fyld derefter flødeskummet ind i bollerne.
God fornøjlse
KH
Marianne