Det har jeg da 
Hyldeblomst Mousse
Hyldeblomst mousse (eller anden mousse med saft)
3 past. æg
4 spsk. Sukker.
5 Husblas
1½ -1 ¾ dl hyldeblomstdrik, KONCENTRERET, start med 1dl, der blandes med husblassen, og smag derefter
2.5 dl . Piskefløde
1:Husblassen udblødes i iskoldt vand i 10 minutter smeltes og blandes med lunet hyldeblomstdrik
2:Æggene piskes med sukkeret, til de er lyse og skummende.
3:Fløden piskes til skum
Blandes i den rækkefølge det er skrevet i, og sættes på køl til det er tyknet en smule og lægges mellem bundene… (her gælder det om at have liiidt tålmodighed, og ikke gå i panik ! )
Smager helt perfekt med friskskåret jordbær lagt i moussen når denne er lagt i kagen…
Velbekomme 
Anmeld