JA! Det gør jeg.... Uhmmm bliver helt lækker sulten nu. 
Kyllingebryst i festtøj:
4 kyllingebrystfiletter
salt + peber
1 tsk olie
5 dl hønsebouillion
Sauce:
140 g. rejer
1 tsk flydende margarine
3 dl. mælk
3 spsk. saucejævner
3 spsk. revet ost
2 spsk. klippet dild
salt + peber
Drys kødet med salt og peber og brun det i olien. hæld bouillionen ved og lad det småkoge under låg i ca. 10-15 min.
Sauce:
Lad rejerne dryppe af i en si og gem væden. Varm margarinen op og tilsæt mælk og saucejævner. Kom væden fra rejerne og ca. halvdelen af skyen fra kødet i og lad saucen koge under omrøring i et par minutter. Tilsæt ost og smag til med dild, salt og peber. Læg kyllingefiletterne i et lille, ovnfast fad, drys de afdryppede rejer over og hæld saucen på. Steg retten i en 200 c varm oven i ca. 20 min. Spis ris og grøntsager til.
Anmeld