Fra alle mulige verdens dele? Jeg elsker at prove lidt anderledes og laekkert end de saedvanlige pastaretter saa giv gerne dit bud og skriv venligst hvilken verdens del den kommer fra.
Gerne LIDT anderledes
Denne lidt spicy ret er en spansk ret jeg netop har provet og lavet med Chorizo polse, og er intet mindre end FANTASTISK og nemt! jeg saa opskriften i fjerneren og den var saa enkel at jeg huskede hele opskriften i hovedet
.
Vi fik retten igaar aftes og manden var meget tilfreds!!
1 fint hakket loeg
3 fed
1 daase flaede tomater
1 chorizo polse
1 spsk knust peber (brug en mortar)
2 spsk ekstra god oliven olie
1 kop sorte oliven
basillikum og oregano efter smag (helst friskt)
Pasta
frisk mozerella i skiver ovenpaa ved servering (den smelter laekkert ovenpaa).
Server med broed eller let salat. Og gerne hvidvin til eller champagne for den sags skyld som vi gjorde det
!!
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld