søger kageopskrift

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

494 visninger
5 svar
0 synes godt om
29. december 2010

L.J.L

skal forsøge at lave hjemmelavet vanilleis til nytår og vil gerne lave en lækker chokoladekage som er god at spise til vanilleis.

Har du en god opskrift?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. december 2010

Fenris

linselouise skriver:

skal forsøge at lave hjemmelavet vanilleis til nytår og vil gerne lave en lækker chokoladekage som er god at spise til vanilleis.

Har du en god opskrift?



Verdens bedste Brownie: (går perfekt til vanillie is YUM YUM )

125 g. god mørk chokolade ( 80 %)
150 g. hasselnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
200 g. smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (mellem størrelse)
Evt. kakao og flormelis til glasur

Tilberedning:

I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandes godt sammen i en skål.

Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30×40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en nål, om der hænger noget ved.

 

GODT NYTÅR søsog krammer til Lauritzen og manden herfra

Anmeld

29. december 2010

Manakauapo

http://www.anarka.dk/blog/?p=240

Den her er bare super god! Og hvis du ikke har mod på hørfrøskum skifter du det bare ud med 1½ æg.

Anmeld

29. december 2010

L.J.L

Apples skriver:



Verdens bedste Brownie: (går perfekt til vanillie is YUM YUM )

125 g. god mørk chokolade ( 80 %)
150 g. hasselnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
200 g. smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (mellem størrelse)
Evt. kakao og flormelis til glasur

Tilberedning:

I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandes godt sammen i en skål.

Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30×40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en nål, om der hænger noget ved.

 

GODT NYTÅR søsog krammer til Lauritzen og manden herfra



uhh lækkert, tak søs! Har du så ikke også lige en masse lækre ideer til en god forret til nytår???

ps. er Milan skatten blevet rask?

Anmeld

29. december 2010

L.J.L

Kageteenageren skriver:

http://www.anarka.dk/blog/?p=240

Den her er bare super god! Og hvis du ikke har mod på hørfrøskum skifter du det bare ud med 1½ æg.



eejj den ser jo også bare lækker ud, bliver svært at vælge nu

Anmeld

29. december 2010

Fenris

linselouise skriver:



uhh lækkert, tak søs! Har du så ikke også lige en masse lækre ideer til en god forret til nytår???

ps. er Milan skatten blevet rask?



har skrevet på dit andet indlæg

Milan er på vej til at være rask....han er jo sådan en glad dreng at man næsten ikke har kunne mærke på ham han har været SÅ syg...Men han får jo pennicillin til og med tirsdag, så der skulle han gerne være helt ovre det

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.