Fondu, hvilken olie?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. december 2010

Zafir

Ved fondue er et billigt sæt fint nok. Det er jo ikke noget man bruger særlig tit.

Du skal altid bruge en smagsneutral olie. Fx Rapsolie.

Skal du lave raclette fx. så har jeg prøvet sidste år på mit arbejde, hvor vi købte 2 af sådan nogen billige racletter... De blev skæve og smeltede ...  Så der kan det godt betale sig at give lidt mere.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. december 2010

Kay

vi bruger aldrig olie... da det sviner meget... ligesom hvis man steger flæsk uden emhette.... vi bruger gerne rødvin eller vand med bullion og det smager mums.... er heller ikke så meget til friture og det bliver det jo nermest når det er med olie... rødvin og/eller bullion er også mere fedt fattige

 og god fornøjelse

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.