Dine bedste konfektopskrifter (ingen kommentarer)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

591 visninger
2 svar
0 synes godt om
20. december 2010

Manakauapo

Kom med dine bedste opskrifter på konfekt!  

Kom med en beskrivelse af, hvordan man laver det, hvad man skal bruge (både værktøj og råvarer) og helst et billede. Så har folk en chance for at danne sig et billede!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. december 2010

Manakauapo

Ingredienser:
200 g. tempereret chokolade
65 g. tørrede majskorn (popkorn majs)
2 spsk. neutral olie
50 g. tørrede abrikoser
50 g. mandler
Det skal du bruge:
Gryde til vandbad, gryde til popcorn, to skåle (en til smeltningen af chokoladen og en til popcornene), en god kokkekniv, et godt spækbræt (helst et tykt et af træ), en grydeske, et ark bagepapir.
Sådan gør du:
Pop majskorn i neutral olie ved middel varme, i en gryde med låg. Eller pop dem i mikroovnen. Hak imens abrikoserne og mandlerne groft. Hæld de færdigpoppede majs op i et dørslag, hvor de afkøles 15 minutter.

Popkorn, abrikoser og mandler blandes godt i en stor skål.
Hæld den flydende tempererede chokolade over og rør godt, til chokoladen er fint fordelt. Hæld straks massen ud på et stykke bagepapir, hvor det skal ligge, til chokoladen er helt hærdet. Inden chokoladen når at tørre helt, kan du drysse en smule kanel udover. Det bliver kun bedre af det.

Skær massen i passende "brud", og opbevar dem i en tætsluttende dåse et par uger
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

20. december 2010

birthee

Cornflakes-toppe med orange-chokolade...

Har lige fået den her opskrift af naboen:

Marabou chokolade med orange-smag (eller anden chokolade med orangesmag)

Cornflakes

Små folie- eller papirsforme

Chokoladen smeltes, cornflakes røres forsigtig i, og massen ligges i små forme - stilles køligt til massen er stivnet...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.