Ingredienser:
200 g. tempereret chokolade
65 g. tørrede majskorn (popkorn majs)
2 spsk. neutral olie
50 g. tørrede abrikoser
50 g. mandler
Det skal du bruge:
Gryde til vandbad, gryde til popcorn, to skåle (en til smeltningen af chokoladen og en til popcornene), en god kokkekniv, et godt spækbræt (helst et tykt et af træ), en grydeske, et ark bagepapir.
Sådan gør du:
Pop majskorn i neutral olie ved middel varme, i en gryde med låg. Eller pop dem i mikroovnen. Hak imens abrikoserne og mandlerne groft. Hæld de færdigpoppede majs op i et dørslag, hvor de afkøles 15 minutter.
Popkorn, abrikoser og mandler blandes godt i en stor skål.
Hæld den flydende tempererede chokolade over og rør godt, til chokoladen er fint fordelt. Hæld straks massen ud på et stykke bagepapir, hvor det skal ligge, til chokoladen er helt hærdet. Inden chokoladen når at tørre helt, kan du drysse en smule kanel udover. Det bliver kun bedre af det.
Skær massen i passende "brud", og opbevar dem i en tætsluttende dåse et par uger
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld