Havregrynskugler! Er der nogen.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.784 visninger
12 svar
0 synes godt om
14. december 2010

Mira0911

Der har en super god opskrift på dem? 

Hver gang jeg har lavet dem, så bliver de altid smattet, noget tid efter de er rullet i sukker eller hvad man nu lige finder på... 

Hvad kan man gøre for at det ikke sker? 

Jeg har fuldt opskriften helt til ende hver gang, men altid er de blevet sådan smat agtige... 

Hvordan gør du, så de ikke bliver smattet? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. december 2010

AnneBJ

Sidst jeg lavede dem, var de også lidt smatagtige, så jeg hældte lidt ekstra flormelis og lidt ekstra havregryn i... Og så stillede jeg dem koldt et helt døgn efter de var formet - det var det der hjalp mest tror jeg, selvom det holdt ret hårdt...

Anmeld

14. december 2010

bagger26

Hvilken slags smør bruger du.. ALTID kun bruge lurpak...

Anmeld

14. december 2010

Chalala85

MoarJ skriver:

Der har en super god opskrift på dem? 

Hver gang jeg har lavet dem, så bliver de altid smattet, noget tid efter de er rullet i sukker eller hvad man nu lige finder på... 

Hvad kan man gøre for at det ikke sker? 

Jeg har fuldt opskriften helt til ende hver gang, men altid er de blevet sådan smat agtige... 

Hvordan gør du, så de ikke bliver smattet? 



Ingredienser:

2 spsk. kakao

100g flormelis

100g havregryn

½ dl færdiglavet kaffe

50g smør

og så rulle dem i kokos...

Anmeld

14. december 2010

mybaby-girl

husk og stille dem i køleskabet - helst et døgn inden

Anmeld

14. december 2010

Mira0911

bagger26 skriver:

Hvilken slags smør bruger du.. ALTID kun bruge lurpak...



Det har jeg så aldrig brugt... Det må jeg så igang med... 

Anmeld

14. december 2010

Mira0911

mybaby-girl skriver:

husk og stille dem i køleskabet - helst et døgn inden



Inden de serveres ikk? 

Anmeld

14. december 2010

mybaby-girl

MoarJ skriver:



Inden de serveres ikk? 



Heh, jo

Anmeld

14. december 2010

bagger26

MoarJ skriver:



Det har jeg så aldrig brugt... Det må jeg så igang med... 



De kan ikke laves uden lurpak, efter min mening hehe, det er nemlig det eneste smør der bliver hårdt, og det er jo smøret der gør kuglerne hårde..  Har en mega god opskrift, ser lige om jeg kan finde den, det er den jeg laver havregrynskugler efter hvert år..

Anmeld

14. december 2010

mybaby-girl

MoarJ skriver:

Der har en super god opskrift på dem? 

Hver gang jeg har lavet dem, så bliver de altid smattet, noget tid efter de er rullet i sukker eller hvad man nu lige finder på... 

Hvad kan man gøre for at det ikke sker? 

Jeg har fuldt opskriften helt til ende hver gang, men altid er de blevet sådan smat agtige... 

Hvordan gør du, så de ikke bliver smattet? 



Plus at jeg ikke bruger færdiglavede kaffe, jeg laver dem uden .. Sys de bliver lidt bedre - bar min smag

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.