Bananmuffins
12 stk.
200 g. valnødder (ristede og hakkede/blendede)
250 g. mel
1 spsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
120 g. blødt smør
200 g. brun farin
2 æg
1 1/2 tsk. vanille
3 eller 4 mosede modne bananer
Forvarm ovnen til 190 grader. Fyld papirsforme i muffinsformene.
Rist nødderne på en mediumvarm pande og lad dem afkøle.
Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Rør smør,
sukker og vanille med en elmixer i en anden skål – blandingen skal være jævn og cremet. Rør ét æg i blandingen ad gangen og tilføj de mosede bananer.
Bland bananblandingen sammen med melblandingen og rør til melet er
forsvundet – du skal altså ikke røre lang tid. Bland nødder i.
Fyld dejen i muffinsformene og bag 20 – 25 minutter.
har lavet den mange gange, og den er SÅÅÅÅÅ GOD!!! de bliver "amerikanske" - altså lidt store...
lige et billede af nogle jeg lavede til elias' 2 års fødselsdag.
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld