Vores familieopskrift - som sjovt nok også er den fra Frk.Jensen årgang 1926....
3 æg røres godt med 150 gr (30 kvint) sukker, 150 gr. lunken margarine, stødt kardemomme samt hakket eller reven skal af en cirtron. Når dette er rørt til en sej masse, kommes 3 spsk. fløde om omtrent 1/2 kg. mel i. Dejen udrulles meget tyndt og afskæres med kagesporen i langagtige kager, i midten af hvilke der ridses et hul med kagesporen, og derigennem trækkes den ene ende af kagen, som derved slynges i en knude på midten. Denne portion kan koges i 3/4 kg. palmin på stegepanden.
Jeg har lavet dem mange gange med min moar, men det er første år i år at jeg selv skal igang, det skal nok blive godt. Vi plejer i øvrigt ikke at lave dem så store, og husk at når man tager dem op af palminen, så skal de lige fedte af på en æggebakke eller lign.
Anmeld