Jeg spiser ikke kød hjemme, men spiser hvad jeg får serveret ude af både rødt kød, fugl og fisk i moderate mængder.Jeg er derfor ikke 100 % veganer, men er tiltrukket af livsstilen. Men nu hvor det rigtig er blevet vinter er udvalget af økologiske grøntsager noget begrænset og jeg synes det er svært at komme udenom de hurtige kulhydrater som ris (kun fuldkorn), majs, spelt o.lign. til mine hovedmåltider. Da jeg ikke har fået målt mit blodsukker/insulin-niveau ved jeg ikke hvor påvirket jeg er af min PCOS, men jeg går ud fra at jeg er i risikogruppen til insulinbetinget barnløshed og diabetes. Derfor vil jeg helst undgå alle former for hurtige kulhydraer. Her er mit dilemma så; skal jeg så til at spise en masse magert lyst kød, æg o.lign. for at få alt det jeg har brug for uden at skulle spise brød, pasta, ris og kartofler? Hvad er jeres erfaringer med PCO
og kost? Og hvordan spiser i til hverdag - hvilke ændringer laver I i julen? På forhånd tak for jeres svar.
Anmeld