Hvad er jeres madplaner for næste uge??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

920 visninger
5 svar
0 synes godt om
20. november 2010

louiseHasselstrøm

Ja som overskriften lyder ku jeg godt tænke mig at hører hvad jeres aftensmad planer er for i næste uge...

Er i fuld gang med min egen plan men er løbet tør for ideer


Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. november 2010

Steph_Laurits

Vores ser således ud:

Søndag/mandag: Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat.

Tirsdag/onsdag: Majspandekager med oksekødsfyld.

Torsdag/fredag: Bøf pakker med hasselbagte kartofler og sovs.

Lørdag/søndag: Svinemørbrad i fad med kartoffelbåde eller ris.

Mandag/tirsdag: Medister med brun sovs og kartofler.

(Ja vi elsker kartofler herhjemme og vi kan ikke fordrage fisk&nbsp

Anmeld

20. november 2010

Halbschön

StephanieJ skriver:

Vores ser således ud:

Søndag/mandag: Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat.

Tirsdag/onsdag: Majspandekager med oksekødsfyld.

Torsdag/fredag: Bøf pakker med hasselbagte kartofler og sovs.

Lørdag/søndag: Svinemørbrad i fad med kartoffelbåde eller ris.

Mandag/tirsdag: Medister med brun sovs og kartofler.

(Ja vi elsker kartofler herhjemme og vi kan ikke fordrage fisk&nbsp



Når du laver de der bøfpakker.. Pakker du dem så ind i alm.sølvpapir og så i ovnen?

Anmeld

20. november 2010

Fyn

Søndag: Bagte tortillas m bønner, kød, ris etc.

Mandag:  Risengrød

Tirsdag:  Pizza

Onsdag: Rest-pizza

Torsdag: Grønsagslasagne

Fredag: Rest-lasagne

 

C.

Anmeld

20. november 2010

Steph_Laurits

R&N skriver:



Når du laver de der bøfpakker.. Pakker du dem så ind i alm.sølvpapir og så i ovnen?



Har ikke lavet dem før, men ja i staniol og så i ovnen.

Vender det matte udad da det blanke tager noget af varmen (ved ikke om det bare er en skrøne)

Fik opskriften herinde fra:

 

500 g oksefars

200 g bacon i tern

1 løg, hakket

3 bøftomater, skåret i mindre stykker

4 skiver ost

salt, friskkværnet peber

Oksekød formes til 4 bøffer og brunes kort på en pande, krydr med salt og friskkværnet peber. Læg hver bøf på et stykke stanniol. Svits bacon og tilsæt løg. Tag af panden. Kom tomatstykkerne ved og vend rundt. Fordel blandingen ovenpå bøfferne. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Slut af med et stykke ost. Fold forsigtigt stanniolen rundt om bøfferne og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Server med en form for kartofler, grønsager og sauce.

Anmeld

20. november 2010

mor_sabina

Næste uge bliver nogenlunde sådan her. Vi skal have tømt ud i frysere.

Mandag: Pandekager med ris og oksekødsfyld
Tirsdag: Græskarsuppe med gulerod og bacon på toppen
Onsdag: Friske rødspættefiletter og råkostsalat (måske rødkålssalat)
Torsdag: Indbagt bøf med salat
Fredag: Kødsovs og fuldkornspasta (hvis jeg velopmærket har en kødsovsrest, ellers skal der måske laves en)

Weekenden står åben da vi sjældent ved hvad vi skal og hurtigt laver planer.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.