R&N skriver:
Når du laver de der bøfpakker.. Pakker du dem så ind i alm.sølvpapir og så i ovnen?
Har ikke lavet dem før, men ja i staniol og så i ovnen.
Vender det matte udad da det blanke tager noget af varmen (ved ikke om det bare er en skrøne) 
Fik opskriften herinde fra:
500 g oksefars
200 g bacon i tern
1 løg, hakket
3 bøftomater, skåret i mindre stykker
4 skiver ost
salt, friskkværnet peber
Oksekød formes til 4 bøffer og brunes kort på en pande, krydr med salt og friskkværnet peber. Læg hver bøf på et stykke stanniol. Svits bacon og tilsæt løg. Tag af panden. Kom tomatstykkerne ved og vend rundt. Fordel blandingen ovenpå bøfferne. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Slut af med et stykke ost. Fold forsigtigt stanniolen rundt om bøfferne og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Server med en form for kartofler, grønsager og sauce.
Anmeld