'Kom til' at lave de BEDSTE boller den anden dag ;)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

923 visninger
2 svar
0 synes godt om
19. november 2010

Zafir

Også vil jeg da lige:

1: skrive ned hvad jeg gjorde - for jeg at selv kan huske det

2: Dele det med jer andre

..........

Jeg var i humør, til at 'putte alt muligt' i mine boller, så det endte sådan her: - OGså lave mange boller, så jeg kunne putte i fryseren. Derfor lidt mere gær, som jeg har fået atvide er godt til fryseboller...

- 1 juleøl der alligevel var for gammel (kan nok erstattes med en anden slags mørk øl der evt. ikke er for gammel)
- Mælk i samme mængde som øllen
- en god klat græsk yougurt
- 3 fint revede kartofler
- 3 fintrevede gulerødder
- ½ ts salt
- en god klat honning
- 2 ts kardemomme
- 2 breve tørgær
- 1 dl rugmel
- nogen ordenlige håndfulde havregryn
- og sigtet spelt for resten til dejen er fastere end flydende og ikke æltefast.

Så hævede det natten over, satte dem på bagepladen med skeer. Lod dem efterhæve ½ time og bagte dem ved 200 grader. Dem der skulle i fryseren tog jeg ud, da de ikke var blevet gyldne endnu og kun liiiiige færdigbagte

Men altså - de smagte bare HELT kanon og de er RIGTIG fine, når de lige er blevet tøet og genopvarmet i miniovnen. NIiiice

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. november 2010

Koen.

uhm lyder rigtig lækre, de må klart prøves at bages en dag

Anmeld

19. november 2010

mariamiss6

Yum Yum.... Jeg er også vildt stolt af mine boller - som partout skal farves lol

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.