Også vil jeg da lige:
1: skrive ned hvad jeg gjorde - for jeg at selv kan huske det 
2: Dele det med jer andre 
..........
Jeg var i humør, til at 'putte alt muligt' i mine boller, så det endte sådan her: - OGså lave mange boller, så jeg kunne putte i fryseren. Derfor lidt mere gær, som jeg har fået atvide er godt til fryseboller...
- 1 juleøl der alligevel var for gammel (kan nok erstattes med en anden slags mørk øl der evt. ikke er for gammel)
- Mælk i samme mængde som øllen
- en god klat græsk yougurt
- 3 fint revede kartofler
- 3 fintrevede gulerødder
- ½ ts salt
- en god klat honning
- 2 ts kardemomme
- 2 breve tørgær
- 1 dl rugmel
- nogen ordenlige håndfulde havregryn
- og sigtet spelt for resten til dejen er fastere end flydende og ikke æltefast.
Så hævede det natten over, satte dem på bagepladen med skeer. Lod dem efterhæve ½ time og bagte dem ved 200 grader. Dem der skulle i fryseren tog jeg ud, da de ikke var blevet gyldne endnu og kun liiiiige færdigbagte 
Men altså - de smagte bare HELT kanon og de er RIGTIG fine, når de lige er blevet tøet og genopvarmet i miniovnen. NIiiice 
Anmeld