Hvad skal jeg bruge et rødkålshoved til?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

783 visninger
1 svar
0 synes godt om
10. november 2010

linemus

Jeg kan ikke lide den varme rødkålssalat, og kan ellers kun finde på at lave en kold salat med appelsiner og rosiner. Hvad kan jeg ellers bruge det hoved til, der ligger og fylder i køleskabet?

- Line

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. november 2010

Kaufie

Fra gårsdagens Go'morgen Danmark kok:

 

 Rødbedeslaw:
 1 dl cremefraiche 18 %,
 1 spsk. dijonsennep,
 1 spsk. æbleeddike,
 3 stilke bladselleri,
 1 æble,
 3 mellemstore rødbeder,
 salt

Rør cremefraiche, sennep og eddike sammen. Skær bladsellerien i tynde skiver. Skær æblet i tynde både. Skræl rødbederne og skær dem i julienne eller riv dem.

Vend selleri, æble og rødbede med dressingen og smag til med salt.

Lad slawen trække i mindst 20 minutter, gerne en time, inden servering. Smag til igen.

Godt til and, hvis man nu var en, der spiste sådan en 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.