Flødeboller

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3. november 2010

JulieE

Zafir skriver:



hehehe Ja, med mindre man naturligvis havde ønsket at de skulle være grå

Måske er det  også noget med chokoladetypen?



Jeg ved det ikke.... Jeg har bare brugt almindelig overtrækschokolade

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. november 2010

Mussen2

JulieE skriver:



Jeg ved det ikke.... Jeg har bare brugt almindelig overtrækschokolade



altså pælægschokolade bliver ko grålig hvis det ligger i køleskabet gennem længere tid, så mon ikke det har noget med det at gøre?

Anmeld

3. november 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
JulieE skriver:



Jeg ved det ikke.... Jeg har bare brugt almindelig overtrækschokolade



Generalt er overtrækschoko jo ikke særlig god kvali. Og for meget få kroner mere, kan man få ret lækker choko Så jeg ville da ogsålige tage at se på det

Anmeld

3. november 2010

JulieE

Zafir skriver:



Generalt er overtrækschoko jo ikke særlig god kvali. Og for meget få kroner mere, kan man få ret lækker choko Så jeg ville da ogsålige tage at se på det



Det tror jeg da jeg vil  Er der nogen du kan anbefale??

Anmeld

3. november 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
JulieE skriver:



Det tror jeg da jeg vil  Er der nogen du kan anbefale??



der er sådan en fin en i en pap indpakning fra netto. De koster ca 10 kr pr. 100 gram. Kan ikke huske hvad det hedder desværre.Men det er guldskrift udenpå

Anmeld

3. november 2010

JulieE

Zafir skriver:



der er sådan en fin en i en pap indpakning fra netto. De koster ca 10 kr pr. 100 gram. Kan ikke huske hvad det hedder desværre.Men det er guldskrift udenpå



Ok... Det lyder som noget jeg kan finde. jeg må en tur i netto inden vi går i gang. Tak

Anmeld

3. november 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
JulieE skriver:



Ok... Det lyder som noget jeg kan finde. jeg må en tur i netto inden vi går i gang. Tak



Netto er kanon

Anmeld

3. november 2010

JulieE

Zafir skriver:



Netto er kanon



Jep!!!  Har allerede købt marcipan til bundende på bud i netto, men må da lige en tur derhen igen

Anmeld

18. juli 2012

Bambii

Jeg ved godt at det her indlæg er ret gammelt, men jeg må lige kommentere alligevel.. 

Det med at chokoladen bliver grå er fordi at det ikke er ægte chokolade og så fordi chokoladen skal tempereres rigtigt.. 

http://www.chocolatier-electro.com/danish/tips.htm

Et link til temperering  

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.