At skrælle et bladselleri??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7.921 visninger
5 svar
0 synes godt om
30. oktober 2010

Marco2

Skal have gæster og vil prøve selv at lave Waldorfsalat. I opskriften står der at jeg skal skrælle bladselleriet  Jamen er der noget at skrælle af? Hvad er det jeg skal tage af?

AG

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. oktober 2010

wamse

Marco2 skriver:

Skal have gæster og vil prøve selv at lave Waldorfsalat. I opskriften står der at jeg skal skrælle bladselleriet  Jamen er der noget at skrælle af? Hvad er det jeg skal tage af?

AG



Altså umiddelbart må det betyde at du skærer top og bund af den

Der er da intet tilbage, hvis man kunne komme til at skrælle sådan en fætter

Når jeg bruger bladselleri, så fjerner jeg top og bund, og det er det.

Anmeld

30. oktober 2010

slettet_7530

Bladene og bunden skal af, men man skræller ikke en blegselleri man fjerner små uskønheder på stilken

Anmeld

30. oktober 2010

Marco2

wamse skriver:

 

Altså umiddelbart må det betyde at du skærer top og bund af den

Der er da intet tilbage, hvis man kunne komme til at skrælle sådan en fætter

Når jeg bruger bladselleri, så fjerner jeg top og bund, og det er det.



Nej netop... Jeg skærer bare top og bund og, vasker den godt og skærer den i skiver. Ellers er der jo intet tilbage af den.

Tak for svar.

Anmeld

30. oktober 2010

Marco2

albertesmor skriver:

Bladene og bunden skal af, men man skræller ikke en blegselleri man fjerner små uskønheder på stilken



Ja, ta'r lige det som er lidt "mindre kønt" og så i med skiverne...

Fanks

Anmeld

2. november 2010

..

Jeg skræller altid bladselleri, altså når jeg knækker bunden og toppen af så følger der en masse strimler med og så bruger jeg en kniv til at få resten af trevlerne med. Syntes ellers den er meget trævlet at spise..

Giver det mening?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.