Ingredienser til 2-3 personer
Æbler 2
pærer 1 stor eller 2 små
Ca. 1 dl. kanelsukker
lidt smør
Vanilleis - 2 skiver pr. person.
Ca 100 gr. God mørk chokolade - groft hakket eller smeltet
Skær frugten i medium str. både - ca otte både ud af et æble.
Anret dem i et indfast fad og drys med et godt lag kanelsukker.
Skær nogle små stykker smør af og tilføje dem i fadet og sæt i ovnen i små 20 min på varmluft ved ca. 200 grader. Vend lidt rundt i frugten og mærk om de har fået nok. (kan variere fra sort til sort, og ovn til ovn)
Tag ud når frugten er blød og gylden og lad dampe af.
I mellemtiden hakkes eller smeltes chokoladen.
Isen anrettes - ca 2 skiver pr. person.
Herefter tilsættes frugten og chokoladen efter behov.
Velbekomme.
En billig, let og rigtig lækker dessert som jeg lige fandt på til aften.
Anmeld