Hjemmelavet muslibar MUMS!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

25. januar 2011

Zafir

Meina skriver:

Jeg har lige på 2 min lavet hjemmelavet muslibar ud af de få ingridienser jeg nu havde inde.

Her er min umiddelbare opskrift:

'Svits' ricecrisp, hørfrø, hakkede mandler, havregryn på en pande med 3 skeer honning. Vend indtil det bliver en fast masse. Hæld massen over på et stykke bagepapir og pak den ind. Form massen og sørg for at den har den tykhed du foretrækker - lad det køle af i 1 min og skær ud i en foretrukket størrelse. Så kan man smelte mørk chokolade og dække barrene med den )))

Jeg sværger ved min egen død, at det er MUMS! lækker konsistens og honningen giver en formidabel smag



Lyder godt

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. januar 2011

K&S

katti24 skriver:

go opskrift, men hvordan sørger man for de ikke bliver hårde som sten, når de er kølet helt af?

Lavede dem nemlig i går, men efter noget tid, var de så hårde at man ikke kunne tygge i dem



Spise dem med det samme

Anmeld

25. januar 2011

ulleby

De lyder vildt lækre - det må prøves

Anmeld

25. januar 2011

katti24

K&S skriver:



Spise dem med det samme



hehe det er jo ikke meningen, så er de jo ikke sunde mere

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.