Vil lige dele min opskrift på koteletter i fad/gryde, synes selv det er super lækkert taget i betragtning af hvor enkel opskriften er.
Opskift
Nogle godt tykke koteletter eller nakkekoteletter.
2 små løg
1 helt hvidløg
3 dåser cocktailpølser
3 glas champignon
1 stor dåse ananas i skiver
1 stor dåse tomatpure
½ l fløde
salt, peber, paprika, timian og lidt knust chili.
Sådan gør du:
Start (som altid) med at med at skære løg og hvidløg. (Jeg plejer også altid at skære cocktailpølserne i 3 dele så der er mere fyld)
Gem væsken fra champignon, ananas og cocktailpølser, den skal bruges senere.
Start med at komme fedtstof og krydderierne i en stor støbejernsgryde, og brun koteletterne af og tag dem op ad gryden igen.
Kom så løg og hvidløg i gryden og svits dem.
Derefter skal cocktailpølser, champignon og ananas i. Vend dem et par gange så de når at blive varme.
Kom så tomatpuren i, og sørg for det bliver blandet godt ind i de andre indgredienser.
Så skal væsken fra champignon osv. i, rør hurtigt rundt så væsken er rød og lad det stå og småkoge i 15 min tid.
Så skal fløden i, og lad det stå og småkoge i små 5 min og kom så koteletterne i.
Retten skal i hvert fald stå i 35 min på middelvarme og det gør ikke noget det koger lidt til slut. Men jo længere tid retten står jo bedre smag får du.
Serveres med ris.
Anmeld