Loppe skriver:
Altså min plan var at jeg skulle lave hjemmelavet forårsruller i dag (hvilket jeg aldrig har prøvet før), men jeg kan simpelthen ikke finde en opskrift på dej til det?
Jeg nægter at give 30,- for en rulle filodej, man må da kunne lave en dej til forårsruller selv?
Kinesiske forårsruller (14 stk.)
Pandekagedej af:
200 g mel
50 g kartoffelmel
2 æg
2½ dl vand
ca. 2 dl mælk
Fyld:
Porrer
2 porrer
200 g snittet hvidkål
1 gulerod
200 g champignons
200 g skinke
salt, peber, kinesisk soya
knust hvidløg
olie
Ingredienserne til pandekagen piskes sammmen, (husk vand og mælk kommes i til
sidst) og heraf bages små lyse pandekager.
Til fyldet hakkes grøntsagerne eller de skæres i fine strimler, svitses i
olie, grøntsagerne må ikke blive brune, men fedtede, inden den hakkede skinke
og krydderier tilsættes. Det hele smages til og kan varieres med bambusskud og
løg.
På hver pandekage kommes et par spskf. af fyldet, der pakkes ind i
pandekagerne, hvis kanter pensles med æggehvide, inden pakkerne koger i varm
olie i 5-6 minutter. Pandekagerne er sprøde og fyldet sprødt. De kinesiske
forårsruller lægges på groft papir nogle minutter, inden de serveres.
Fra Kina flyver vi hjem igen, husk De skal smile lidt.
Bon appétit
Anmeld