nu nærmer julen sig

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

891 visninger
6 svar
0 synes godt om
21. oktober 2010

Rebecca86

skal vi ikke få lagt nogle opskrifter ind på julebag. så som klejer, jødekager, fedtebrød, konfekt mv

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. oktober 2010

Koen.

Opper den lige, da jeg os godt kunne bruge nogle opskrifter

Anmeld

21. oktober 2010

merichs

lillespurv20 skriver:

Opper den lige, da jeg os godt kunne bruge nogle opskrifter



Jeg følger lige med her. ELSKER jul og julebag  Har bare aldrig bagt selv

Anmeld

22. oktober 2010

Prinsessens'Mor<3

Uhh jeg glæder mig til jul..
Jeg kan lige ligge ud med 2 små
konfekt opskrifter som i helt sikkert
kender men så er de med..

Og så kom med jeres piger del
lidt ud af godte posen kunne godt
bruge flere juleopskrifter end to..

 

Havregyns kugler:

75 g. smør
1 dl sukker
1 spsk vanillesukker
3 dl havregryn
3 spsk kakao
2 spsk mælk
Kokos til og trille i og/eller
flormelis til og trille i.

Det hele blandes godt og trilles i små kugler og trilles derefter i kokos eller flormelis. og opbevares i køleskabet.

 

Krispies toppe:

100 g. koge chokolade
2 dl. Rice Krispies/Pif Paf Puf morgenmad
1 dl. kokos
små pergamet forme.

Smelt chokoladen over vandbad. Rør krispies i og kokos i. Fordel det i
formene med en teske. Og opbevares i køleskabet.

- Malene 23+3 som GLÆDER sig til jul.

Anmeld

22. oktober 2010

Ploffer

Kan da lige smide et par opskrifter på noget konfekt... julesmåkager kan komme senere når jeg gider rejse mig 

 

Pistaciekonfekt:

250 g marcipan

Ca. 100 g flormelis

100 g. pistaciemasse ( den fra specialkøbmanden er bedst )

Smuttede hele mandler

Pasteuriseret æggehvide 

Mørk chokolade til at overtrække bunden

Ælt marcipan med flormelis. Tilsæt pistaciemasse og ælt til massen er ensartet.

Tril massen til en lang pølse og skær stykker af ca. 1*1 cm. Tril til ovale kugler og tryk dem lidt flade. Dyp den ene side af en mandel i æggehvide og sæt den fast i marcipanen. Lad dem tørre til næste dag og dyp så bunden i smeltet mørk chokolade. 

 

Mimoser:

250 g marcipan

Ca. 100 g flormelis

Skal fra 1 økologisk citron

Mørk chokolade til overtræk

Gule mimoser ( sukkerkugler fra specialkøbmanden )

 

Marcipanen æltes med flormelisen. Tilsæt citronskal og evt. en anelse citronsaft for mere smag. Ælt godt igennem. Tril til kugler i den ønskede størrelse. Lad kuglerne tørre til næste dag, hvorefter de overtrækkes med mørk ckokolade. Sæt en gul mimose på toppen inden chokoladen størkner. 

 

Frugtrulle:

Hak en masse tørrede frugter, efter smag, i en foodprocessen. Tilsæt lidt honning, havregryn og hakkede nødder til massen har en konsistens som kan trilles til en pølse. Opbevar frugtrullen på køl og skær skiver af den når den skal serveres. 

 

Knus Rikke aka. julenissen over alle julenisser 

Anmeld

22. oktober 2010

twinboys

Glædelig jul og kom så lige med flere gode opskrifter så vi kan dufte julen er på vej

Anmeld

22. oktober 2010

Rebecca86

fantastisk vi så småt er startet på opskrifterne julen er bare Herlig nu må jegt også få lagt lidt inde

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.