Vikinggryde er helt fantastisk
SKAL godt nok laves dagen før ellers smager den simpelthen ikke godt.
Skal bruge:
2 svine mørbrad skåret i 1½ cm tykke bøffer
1 grøn peber
1 rød peber
100 g margarine + lidt til stegning af bøffer
mel
1/4 piskefløde
1/4 kaffefløde
mælk
pandeafkog (efter stegning af mørbradbøfferne)
1 dl heins ketchup
½ spsk paprika
1 tsk hvidløgssalt
1 tsk karry
salt
peber
Steg mørbradbøfferne, husk at koge panden af med 2-3 dl vand efter hver portion bliver færdig.
skær peberne i strimler
Smelt margarinen i en stor gryde og svits karryen. Kom mel i og rør godt. Der efter hælder fløde og pangeafkog i gryden og der røres godt. Hæld så mælk i til sovsen har den tykkelse du ønsker.
Resten blandes bare i. Tag gryden af og sæt den i køleskabet til dagen efter.
Kan varmes op i ovnen ved 180 grader i ca 30 min eller over middel varme på komfuret, dagen efter.
Serveres med ris og/eller pommes fritter (smager bedst med friture stegte)
Nogen spørgsmål, så bare skriv 
Anmeld