Jeg har lært en god, nem gang grøntsagstilbehør af min bedstemor - og den kan varieres i det uendelige alt efter, hvad der er af grønt i køleskabet
igår fik vi frikadeller, kartofler og det her grønne tilbehør, som igår bestod af (til to voksne - da jeg ville have det stærkt fik børnene bare broccoli og ærter i stedet for):
1 porre - snittet som du bedst kan lide det
2 store gulerødder - fintskårne
et kvart broccoli-hoved - i små buketter - stilken fintskåret
2 fed hvidløg i skiver
1 skvæt sur-sød chilisovs
grøntsagsbouillon
og så blev det igår krydret med lidt rosmarin, chili, salt og peber
grøntsager og hvidløg sauteres på panden med en liiiiille smule olie, når porren er gennemsigtig og "faldet sammen", krydres retten og du hælder bouillon og chilisovs ved - og så skal det bare stå og småsimre et par minutter! Nemt, lækkert og virkelig nemt at variere på både grøntsagerne og krydderierne
og så kan det jo spises til hvad som helst; kylling, frikadeller, pasta, ris, kartofler, hakkebøffer...anything 
Anmeld