Hvad spiser i til?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

726 visninger
3 svar
0 synes godt om
6. september 2010

N1

Medisterpølse?

Frikadeller?

Kylling?

 

- Er så træt af at vi altid for det samme og det samme og det samme 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. september 2010

CarinaSB

NO skriver:

Medisterpølse?

Frikadeller?

Kylling?

 

- Er så træt af at vi altid for det samme og det samme og det samme 



til medister spiser vi kartofler, risblanding, sovs og rødbeder

det samme til frikadeller

kylling, enten ris og sovs, hjemmelavet kartoffelbåde, salat og dressing 

Anmeld

6. september 2010

Ni-ko-li-ne

NO skriver:

Medisterpølse?

Frikadeller?

Kylling?

 

- Er så træt af at vi altid for det samme og det samme og det samme 



medister får vi aldrig... men kartofler og sovs... ha ha og rødkål:0)

frikadeller:

kan laves på flere måder.. - helt klassisk med gris

                                         - med kylling og hvidløg + persille

                                        - med gris, kylling eller kalkun og feta

                                        - med øksekød og et brev taco mix krydderi

til frikadeller kan vi få: - bagte rodfrugter

                                   - god salat med avocado, vindruer, melon, 

                                      purløg

                                   - hjemmelavet kartoffelsalat

                                   - salat med majs, ærter, revet gulerod, løg

                                     som kort er stegt, grove pastaskruer

                                   - kartofler og sovs

kylling laver vi på mange måder:

                                   - kylling med rygben i et fad i oven

                                     (direkte fra frost) med salt på

                                   - hel stegt kylling med persille i

                                   - kyllinge brystfiletter med sesam på

                                   - kyllinge bryst filetter med bacon omkring

                                   - kylling i karry

til kylling får vi faktisk det samme som vi får til frikadeller:0) dog laver vi ofte ris til hvis det er rygben i ovn, eller hvis det er i karry

Anmeld

6. september 2010

Karo

NO skriver:

Medisterpølse?

Frikadeller?

Kylling?

 

- Er så træt af at vi altid for det samme og det samme og det samme 



Kylling: Skåret i mindre stykker (3 stk. af 1 bryst) Drysser det med estragon og pakker den ind i bacon. Serveres med estragon sovs, brokoli og ovnbagte små kartofler med peberfrugter i.

Med hensyn til frikadeller og medister er vi vist mere kedelige og spiser det med kartofler og brun sovs.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.