NO skriver:
Medisterpølse?
Frikadeller?
Kylling?
- Er så træt af at vi altid for det samme og det samme og det samme 
medister får vi aldrig... men kartofler og sovs... ha ha og rødkål:0)
frikadeller:
kan laves på flere måder.. - helt klassisk med gris
- med kylling og hvidløg + persille
- med gris, kylling eller kalkun og feta
- med øksekød og et brev taco mix krydderi
til frikadeller kan vi få: - bagte rodfrugter
- god salat med avocado, vindruer, melon,
purløg
- hjemmelavet kartoffelsalat
- salat med majs, ærter, revet gulerod, løg
som kort er stegt, grove pastaskruer
- kartofler og sovs
kylling laver vi på mange måder:
- kylling med rygben i et fad i oven
(direkte fra frost) med salt på
- hel stegt kylling med persille i
- kyllinge brystfiletter med sesam på
- kyllinge bryst filetter med bacon omkring
- kylling i karry
til kylling får vi faktisk det samme som vi får til frikadeller:0) dog laver vi ofte ris til hvis det er rygben i ovn, eller hvis det er i karry