Inspiration

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

23. august 2010

B&J

kristinards skriver:



Kan man fryse dem rå måske?

Og så bare smide dem i ovnen når man ska æde dem?



jaa ved det faktisk ikke

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. august 2010

Jarnsaxa

Nu ved jeg ikke, hvor kræsen du er, men jeg har en super lækkert opskrift, som er rigtig god at lave til at have i fryseren

Here goes:

 

Kyllingestykker marineres i ca. 1/4 dl. olie rørt op med 1 dl. sød chili, 1 tsk. sambal oelek (eller mere, hvis det skal være stærkt) + 2 fed knust hvidløg (kan udelades). Steges for sig selv, til det er mørt.
 
Grøntsager skæres i strimler eller mindre stykker - rød peber, squash, gulerødder, babymajs, evt. champignons og eller andet - lynsteges i lidt olie
 
Ca. 1/2 liter grøntsagsbouillon røres op med 1-2 dl. ketchup, 1 ds. koncentreret tomatpure, 1/2 dl. hvidvinseddike, 2 spsk. sukker, 2-3 spsk. maizenamel - god idé at blende eller piske, så melet ikke klumper.
 
De stegte kyllingestykker og de stegte grøntsager blandes og varmes op, tomatblandingen hældes over og varmes op til kogepunktet, men skal ikke spilkoge, rør indtil saucen jævnes af melet og smag til med salt/sukker/eddike/sambal oelek eller hvad der nu mangler.
 
Serveres med cashewnødder drysset over og basmatiris til.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.