Nu ved jeg ikke, hvor kræsen du er, men jeg har en super lækkert opskrift, som er rigtig god at lave til at have i fryseren 
Here goes:
Kyllingestykker marineres i ca. 1/4 dl. olie rørt op med 1 dl. sød chili, 1 tsk. sambal oelek (eller mere, hvis det skal være stærkt) + 2 fed knust hvidløg (kan udelades). Steges for sig selv, til det er mørt.
Grøntsager skæres i strimler eller mindre stykker - rød peber, squash, gulerødder, babymajs, evt. champignons og eller andet - lynsteges i lidt olie
Ca. 1/2 liter grøntsagsbouillon røres op med 1-2 dl. ketchup, 1 ds. koncentreret tomatpure, 1/2 dl. hvidvinseddike, 2 spsk. sukker, 2-3 spsk. maizenamel - god idé at blende eller piske, så melet ikke klumper.
De stegte kyllingestykker og de stegte grøntsager blandes og varmes op, tomatblandingen hældes over og varmes op til kogepunktet, men skal ikke spilkoge, rør indtil saucen jævnes af melet og smag til med salt/sukker/eddike/sambal oelek eller hvad der nu mangler.
Serveres med cashewnødder drysset over og basmatiris til.
Anmeld