SabrinaL skriver:
Kan man få en opskrift
?
Ja altså den ligger jo så i mit hoved, så tager den lige så godt jeg kan..
1 stort løg
500 g oksekød
2 fed hvidløg
3 dåser flåede tomater
1 lille dåse tomatpure
1 spsk paprika
2 spsk oregano
2 tsk timian
2 tsk basilikum
1 spsk sukker (for at søde tomatsovsen så den ikke er så harsk)
1 glas championer (friske kan også bruges hvis man hellere vil have det)
Mængden af krydderier er lidt på slum, plejere bare at tage en masse fra køkkenskabet og smage mig lidt frem.. 
Det hele skal lige koges op et par min, og ligger man det sammen med de friske plader (køber dem altid i bilka, ved nemlig ikke hvor man ellers kan købe dem hehe.) og noget mornaysovs.. Når man laver det med de friske plader skal det kun have 15 min i ovnen, dog giver jeg det altid 30-45 min får at sovsen bliver mere fast. Ca 5 min før det skal ud af ovnen kommes revet ost oven på, gem gerne lidt til at putte på ved bordet så det er frisk smeltet..
Hvidløgscremefrais er bare en bøtte 18% med hvidløg, salt og peber.. Smager fantastisk til lasange...
Lasange er altså bedst hjemmelavet, og så er det meget meget nemt og hurtigt at lave...
Anmeld