Hjemme hos os er vi lige for tiden helt pjattede med Krydderfisk med ægnudler.
500 g rødtunge eller rødspætte
rasp, paprika, karry, salt og peber
2 røde peberfrugter
1 bakke friske sukkerærter
1 pakke ægnudler
Skær fisken i strimler.
Bland 4 spsk. rasp, ½ tsk. paprika, 1/4 tsk. karry, ½ tsk. salt og lidt peber.
Vend fisken i krydderiblandingen, og steg den på panden.
Kog imens ægnudlerne. Skær peberfrugterne i store strimler og rist dem i lidt fedtstof på panden sammen med sukkerærterne. Tilsæt de afdryppede nudler og steg et par min. Servér med krydderfisken.
Den hitter altid hjemme ved os, er lynhurtig at lave, og er en god måde til at få vores børn til at spise både fisk og grønt. 
Vi spiser også jævnligt fiskeburgere (MUMS!), fiskefrikadeller med kartofler og persillesovs (en udødelig klassiker!), fisk i fad med rejer og asparges, eller en slags boller i karry med men fiskeboller - den er også fantastisk til dem, der ellers ikke er så vilde med fisk.
Hvis det er opskrifter i den stil, du søger, er du meget velkommen til at besøge min hjemmeside www.52nemme.dk hvor jeg har udviklet en masse opskrifter i lommeformat - lige til at tage med i tasken ud at handle. Jeg var nemlig kørt SÅ træt i lange indkøbssedler og besværlige madplaner. De 13 af opskrifterne er fiskeretter - heriblandt ovennævnte.
De bedste forårshilsner fra Benedikte.
- sikke da en vidunderlig dag - nyder den i fulde drag!!