Insperation ang mad til barnedåben

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.211 visninger
8 svar
0 synes godt om
5. juli 2010

Sesse89

Vi skal holde barnedåbe næste månede men jeg er virkelig på bar bund ang hvad vi skal have at spise.

Det må gerne være noget sommer agtig og ikk alt for tungt.

Vi skal have forret, hovederet og dessert.

Så kom frem med en masse forslag og ideer.
Eller fortæl hva i fik

 

Knus

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. juli 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

hej søde

Vi fik ikke forret da vi havde fået kage om eftermiddagen herhjemme...

Da vi var oppe på golfresortet grillede vi oksemørbrad, sødmælks kalveculotte, kyllingefilleter og pølser (mest til børnene). Dertil havde vi KÆMPE salatbar og brødbar + diverse dressinger og tilbehør til pølserne.

Til dessert fik vi frisk frugtsalat med hjemmelavet vanilieis

Anmeld

5. juli 2010

Loa

Caroline86 skriver:

hej søde

Vi fik ikke forret da vi havde fået kage om eftermiddagen herhjemme...

Da vi var oppe på golfresortet grillede vi oksemørbrad, sødmælks kalveculotte, kyllingefilleter og pølser (mest til børnene). Dertil havde vi KÆMPE salatbar og brødbar + diverse dressinger og tilbehør til pølserne.

Til dessert fik vi frisk frugtsalat med hjemmelavet vanilieis



Mums det lyder godt  Men dyrt? Lavede i selv, eller bestilte i?

Anmeld

5. juli 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
Loa skriver:



Mums det lyder godt  Men dyrt? Lavede i selv, eller bestilte i?



vi grillede selv men havde bestilt kødet.. og så havde vi fået kokkene på golfresortet til at gøre det hele klar, så vi skulle bare lige bære det ind i restauranten

Anmeld

5. juli 2010

Sesse89

^^ Tak søde..

Flere?

Anmeld

5. juli 2010

B&J

Sesse89 skriver:

^^ Tak søde..

Flere?



ved ikke lige om det er så let men vi skal have pålægskage mand af en rugbrøds bund fra bageren senere skal vi have helstegt patte gris med salat og kartofler senere kage og kaffe

Anmeld

5. juli 2010

mor_sabina

Jamen det er jo lidt afhængig af om i skal lave selv, budget og sværhedsgrad(lyder prof)

Men tunmousse til forret er vel rimelig ligetil, eller asparges omviklet af seranoskinke hvis man ikke er til fisk. Der er også hønsesalat på ananasringe eller lakseroulade.

Hovedret kan være grillet steg af en art mpske to slags.
Med tilbehør i form af kartoffelsalat, pastasalat, broccolisalat og alm. salat. Flüte.

Dessert kunne være frugt med is, ostebord, kager/dåbskage.

Anmeld

5. juli 2010

Sesse89

^ Vi har en uddannet kok til at lave det hele for os.

Så sværhedsgraden er intet problem

Anmeld

5. juli 2010

mor_sabina

Sesse89 skriver:

^ Vi har en uddannet kok til at lave det hele for os.

Så sværhedsgraden er intet problem



Uha så langt rækker min fantasi slet ikke

Hvad med han/hun sætter menuen?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.