starsofheaven skriver:
nogle der har en god opskrift på svinemørbrad med ost og krydderurter?
Fyldt mørbrad:
Svinemørbrad, Puk ost (Blød feta i hel blok), Soltørrede tomater i glas, Sliced bacon.
Snit en dyb rende på langs i mørbraden, men pas på ikke at skære igennem. Fyld med stave af Puk osten så der er et lag igennem hele mørbraden. Lig et afryppet lag soltørrede tomat henover. Luk mørbraden sammen om fyldet og omvikkel med sliced bacon så det holder sammen på det hele. Bages i ovnen ved 180 grader i 35-45min.
Tilbehør vi plejer at have til:
Kogte rødbeder hvor skindet bliver nuldret af. Skåret i tern og vendt i balsamico. Fordelt i et dybt fad. Skyllet Rucola henover, Puk ost i tern henover. Og ristede groft hakkede nødder efter smag.
Kogte grønne bønner fordelt i et dybt fad. Skyllet Rucola henover, Igen med puk ost i tern og groft hakkede nødder efter smag.
Nye små kartofler, forkogte men ikke helt færdige med skræl. Stegt med smør, timian, salt, peber og evt lidt hvidløg.
El. Bagte halve kartofler med skræl. Krydret efter behag.
El den nemme med købte frost kartofler efter eget valg.
Serveres med Jensen favoritsovs hvis sovs ønskes. Denne passer bedst til kødet.
Salat
Anmeld