en forårsret!?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.538 visninger
9 svar
0 synes godt om
22. marts 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

Hej quinder...

Vi skal til påskefrokost d.1. og skal i den forbindelse have en ret med som "smager af forår". Der er frit valg på alle hylder, men der skal være så 23 mennesker kan smage!

HVAD SKAL VI TAGE MED!?

Jeg plejer at være god til at finde på, men jeg magter ikke at være kreativ på den måde, lige for tiden. Kreativiteten går til lege med Laura og planlægningen af hendes dåb!

Kom med gode ideer! Det skal gerne være nemt og til at lave med baby på armen

Knus Caroline

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. marts 2010

Moderator

22. marts 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

hvordan skal jeg kunne partere en fisk, men laura på armen!?

Anmeld

22. marts 2010

Mira0911

Caroline86 skriver:

hvordan skal jeg kunne partere en fisk, men laura på armen!?



Er Daniel der ikke til at tage hende? Du kan måske lave det når hun sover?

Anmeld

22. marts 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
MoarJ skriver:



Er Daniel der ikke til at tage hende? Du kan måske lave det når hun sover?



Tjo... men kan faktisk ikke helt forestille mig at skulle skille en hel fisk ad hjemme i køkkenet

Overvejer at lave en ordentlig spandfuld abemad med råcreme, er det for kedeligt?

Anmeld

22. marts 2010

Mira0911

Caroline86 skriver:



Tjo... men kan faktisk ikke helt forestille mig at skulle skille en hel fisk ad hjemme i køkkenet

Overvejer at lave en ordentlig spandfuld abemad med råcreme, er det for kedeligt?



Abemad er der altid plads til... Det synes jeg godt du kan lave...

Elsker abemad...

Anmeld

22. marts 2010

otlitrom

Caroline86 skriver:



Tjo... men kan faktisk ikke helt forestille mig at skulle skille en hel fisk ad hjemme i køkkenet

Overvejer at lave en ordentlig spandfuld abemad med råcreme, er det for kedeligt?



Det kunne jeg spise morgen, middag og aften og det smger netop af forår/sommer. Jeg synes det er en simpel, men lækker ting. Og nem at lave til mange mennesker

Anmeld

22. marts 2010

MetteT

Caroline86 skriver:



Tjo... men kan faktisk ikke helt forestille mig at skulle skille en hel fisk ad hjemme i køkkenet

Overvejer at lave en ordentlig spandfuld abemad med råcreme, er det for kedeligt?



Det er ALDRIG kedeligt.... Mums... Det er da et sikkert hit..

Knus Mette 

Anmeld

22. marts 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

godt, så blev det besluttet!

Tak tøser

Anmeld

22. marts 2010

XXSS

  •  
Let og lækker forårsret.

Tærte dej:

185 g mel
145 g smør
1 æg (stort)
Salt

(Eller købe tærtedej - lige så godt)


Fremgangsmåde

Dejen røres sammen, rulles ud og lægges i en smurt form.

Topping

375 g hakket oksekød

150 g bacon

1 skalotteløg

1 porre

16 små tomater

1 bdt basilikum

Salt-peber

6 æg. Mål massen i et litermål og tilsæt samme mængde mælk + 20%


Fremgangsmåde

Løg og bacon sauteres på en pande og tilsættes hakket oksekød, hakket basilikum og små tomater i stykker. Det krydres godt med salt og peber og fyldes i tærteformen. Oven på hældes æg- og mælke-massen og tærten bages i ovnen ved 185 C i ca. 18 minutter.


Måske kunne du lave nogle med forskellig topping på
lækker bulgursalat med alm. frikadeller/lammefrikadeller

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.