Kanelkage ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.310 visninger
7 svar
0 synes godt om
3. februar 2010

Maja_4000

Nogle forslag til fyld og pynt ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. februar 2010

Maja_4000

Kom nu piger .. Slet ingen som kan hjælpe mig ?

Skal lave en kanelkage til min lillebrors fødselsdag i morgen .. Ville gerne prøve mmf for første gang .. Eller er det for underligt på kanelkage ?

Anmeld

4. februar 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

Altså - jeg tror det vil være i overkanten at putte mmf på kanelkage Jeg kan smadder godt lide den, men det ville være det samme, som at putte mmf uden på en drømmekage med fyld og det hele. En kanelkage er jo ikke det samme uden det der tykke lag chokosnask på toppen

Jeg har tit brugt dejen til mmf-kager, men ikke med kanel i, så med vanilie og stoppet alt muligt fyld i..

Anmeld

4. februar 2010

jillkolsbjerg

Maja_4000 skriver:

Kom nu piger .. Slet ingen som kan hjælpe mig ?

Skal lave en kanelkage til min lillebrors fødselsdag i morgen .. Ville gerne prøve mmf for første gang .. Eller er det for underligt på kanelkage ?



hmm og det skal være en kanel kage? kan ikke komme på glasur til den...desværre.......men har en super lækker opskrift på en squshkage den er sund og smager himmelsk...med osteglasur ( som så gør den lettere usund hehe ) Den er mega nem;-) skriv hvis du er interesseret;-) ( der er også kanel i...;-)

knus jill

Anmeld

4. februar 2010

Maja_4000

Kanelkage er min lillebrors yndlings .. Så den har jeg lovet at bage :b

Men Jeg synes bare det ser lidt .. Tamt ud kun med glasur ? :p

Anmeld

4. februar 2010

MorTilSnartFire <3

500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
3 tsk. Natron * 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

  Glasur: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1
Æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram

    1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
         

Mel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes. Smørret smeltes, alle ingredienser blandes godt sammen. Dejen hældes i en smurt bradepande 33x38 cm. og bages ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter afhængigt af dejens tykkelse.

Glasur:
Glasuren laves imens kagen bages. Smørret smeltes og blandes med flormelis og kakao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Glasuren smøres på lige når kagen er taget ud af ovnen.

 

 

 

 

Denne er fantastisk og jeg bruder denne, de gange jeg har lavet kanelkage (Dog skære jeg lidt ned med glasuren, da der er meget i denne opskrift

 

Anmeld

4. februar 2010

MorTilSnartFire <3

Men pynt på kanelkage er jo kun glasur Men man kan vel altid skrive på den? fx....

Anmeld

4. februar 2010

Maja_4000

Mange tak (:

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.