Det er nu ikke så farligt
..
Her den rækkefølge jeg gør det i, og har endnu ikke haft problemer...
1: sæt husblas i blød, klip det evt i flere stykker så går det hurtigere...
2: blend bær (optøede og i stuetemperatur, lun dem evt lidt i microen for at de ikke er for kolde til husblassen), og kør dem igennem en sigte for at fjerne kerner.. ikke så lækkert at spise 
3: rør bær godt med sukker indtil sukker er opløst
4: smelt husblas
5: rører nu én tsk af gangen af bærblandingen ned i husblassen... gør dette 5-6 gange og vend resten af bærrene i husblassen...
6: stil bærblandingen på køl 5-10 min... til den tykner en smule, må endelig ikke blive for stiv
7: Pisk fløden
8: bland bærblanding og fløde
9: sæt på køl til den lige sætter sig, og smid den så derefter mellem kagebundene og lad den trække der i 6-7 timer...
-så er den perfekt til at smørre op og overtrække...
Når man blander bær og husblas på denne måde, så får husblassen ikke et kulde chok, og så trevler den ikke 
Er sikker på at du også SAGTENS kan få det til at lykkedes.. 
Anmeld