Loa skriver:
Det kan der selvfølgelig være noget om, havde bare en idé om det hjemmelavede var billigere.. Men køber du så bare hvidt fondant og farver det?
Hejsa, hvis du har lyst til at købe fondant fremover, i stedet for selv at lave MMF så synes jeg bare du skal gøre det, for uanset hvor god din MMF bliver, så ER fondanten bare lettere at arbejde med....
Gruden til du har så mange buler i din kage, selvom du ha smurt den op med smørcreme, er fordi din kage i sig selv er for ujævn...
Når du hælder kagedejen i formen skal du sørge for den ligger godt ud til alle sider, og er så flad som muligt på toppen...
Når kagen er bagt færdig og er afkølet, er det en god ide lige at trimme den lidt til med en kniv, så den ikke er så bulet...
Smørcremen kan du putte på over flere omgange.... først et tyndt lag, der dækker det værste, og holder fyldet inde i kagen, så på køl, og dernæst endnu et lag, som du så bruger til at gøre kagen ensartet og glat med... stil det på køl igen, og er der stadig ujævnheder, kan du rette smørcremen med en varm kniv eller lignende, eller du kan give den et 3. lag smørcreme hvis du vil....
Det skulle gerne kunne hjælpe dig lidt næste gang....
Men altså der er virkelig intet galt i at bruge købefondant, vi andre bruger kun MMF fordi det er lettere at få fat på, og fordi det er billigt at lave det selv.... men i virkeligheden er der vidst ikke den store forskel i prisen....
Anmeld