Hvilken smørcreme?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

790 visninger
4 svar
0 synes godt om
31. januar 2010

Loa

Nu er jeg nået så langt at jeg har lavet to lagkager der står i køleskabet.....  

Men så er mit spørgsmål, hvad skal jeg smøre dem med inden jeg prøver at rulle mmf'en ud over? Syntes jeg har set flere forskellige opskrifter på smørcreme..... Og er smørcremen kun for at jævne kagen ud?

Har også et lille spørgsmål til tidsperspektivet, hvor længe skal kagerne stå på køl inden smørcremen kommer på? Og hvor længe skal de stå inden mmf'en kommer på?

Håber nogen kan hjælpe en helt nybegynder

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. januar 2010

mariamiss6

hvis indholdet i din kage er stivnet så kan du putte smørcreme på nu...

smørcremen bliver ret hurtigt stiv når det står på køl, så bare en halv times tid tror jeg, så kan du putte MMF på også...

jeg plejer at bruge denne...

200 g chokolade smeltes og røres sammen med 100 g blødt usaltet smør

4 past. æggeblommer røres sammen med 60 g flormelis.

de to blandinger røres så sammen og cremen er klar til brug....

smørcremen er til for at....

1. gøre kagen fin og glat, så der ikke er buler og andet på den når MMF er lagt på.
2. for at MMF'en har noget at klistre sig fast til.
3. og meget vigtigt, for at holde fyldet i din kage væk fra MMF'en, da dette ellers vil smelte din MMF.

Anmeld

31. januar 2010

Loa

Mange tak

Øv jeg har så ikke andet end almindelig æg, de kan vel ikke bruges?

Jeg har lavet hindbærmousse, som godt nok blev en smule flydende, så tror kagen skal stå på køl lidt endnu......

Anmeld

31. januar 2010

mariamiss6

Loa skriver:

Mange tak

Øv jeg har så ikke andet end almindelig æg, de kan vel ikke bruges?

Jeg har lavet hindbærmousse, som godt nok blev en smule flydende, så tror kagen skal stå på køl lidt endnu......



du kan sagtens bruge almindelige æg, bare kun blommen....

grunden til jeg skriver pasteuriserede er at så er der mindst mulig fare for salmonella

Anmeld

31. januar 2010

Loa

Arh, super..... Jeg prøver mig frem med denne opskrift

Tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.