maizena / flourmelis...?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.088 visninger
6 svar
0 synes godt om
26. januar 2010

ka li ja

nu er der flere der syntes det er bedre at bruge marizena. eller hvad det hedder. jeg har nu 2 gange købt noget der hedder sådan. men der står det eksempeltvis et til at jævne sovser med og andet ( og nej det er ikke maizena jævneren jeg mener)

men er det noget specielt i bruger? og hvor meget i forhold til flourmelis?

og hvorfor?

karina - dum.....

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. januar 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

Jeg plejer at bruge en masse flormelis og så når jeg skal ælte bruger jeg kartoffelmel og det samme når jeg ruller ud

Mmf'en bliver på en måde mere glat og medgørelig, synes jeg!

Jeg kan ikke rigtig give dig et mængdeforhold, da jeg altid sjusser mig frem med både flormelis og kartoffelmel

Knus Caroline



Anmeld

26. januar 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

Helt sikkert maizena Det bliver jo ikke klistret.

- Også når du ruller marcipan og det. Altid maizena.

Anmeld

26. januar 2010

Ranarupta

Altså bruger I det istedet for flormelis? til MMF? (Eller er jeg helt galt på den?)

Anmeld

26. januar 2010

eirene

Maizena eller kartoffelmel, skal kun bruges til at rulle ud. Flormelis til at blande i MMF.

 

Anmeld

26. januar 2010

Ranarupta

Ok, troede lige, at det var noget nyt... Tak.

Anmeld

26. januar 2010

Mka

Er ikke med på bage-vognen endnu. Men det ser meget spændende ud så hurtig spørgsmål hvad står MMF for ??

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.