Krydderikage opskrift søges

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

778 visninger
4 svar
0 synes godt om
25. januar 2010

Lullaby

ja tak.

En dejlig lækker kage

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. januar 2010

Pige2009

Jeg har den her, som er nem og lækker

200 g smør
350 g brun farin
6 æg
300 g mel
4 tsk. Bagepulver
2 dl ymer eller tykmælk
4 tsk. Kanel
2 tsk. Ingefær
2 tsk. Stødt nellike
Rør smør og sukker sammen længe, til det har en ensartet konsistens som mayonnaise.
Rør 1 æg i ad gangen, rør dem godt ud, inden du tilsætter det næste.
Bland mel, bagepulver og krydderier godt, og sigt det i dejen.
Hæld ymer i dejen og vend rundt, til dejen er helt ensartet.
Hæld i bradepande og bag kagen ca. 50 min ved 175 grader.
Du kan også "spice" den lidt op ved at komme æbler i
Velbekomme.
K.h. Linda

Anmeld

25. januar 2010

prettybutterfly

Den kage lyder godt nok lækker! Er det til en hel bradepande eller hvor stor bliver den?

Hilsen Mona

Anmeld

25. januar 2010

mafalck


Squash/gulerodskage med flødeostglasur.

125 g. sukker
125 g. brun farin
3æg
½ l. revet squash eller gulerod
1 dl. kærnemælk
½ dl. olie eller oliemargarine
2 tsk. vanillesukker
350 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
½ tsk. fint salt
2 tsk. kanel
30 g. hasselnøddeflager
75 g. rosiner

Flødeost glasur:

100 g. Cheasy friskost naturel 6%
50 g. flormelis
½ spsk. revet citron- eller appelsinskal (ubehandlede frugter)

Fremgangs medtode:

Pisk æg, sukker, brun farin og vanillesukker til en luftig masse. Revet squash / gulerod, olie og kærnemælk røres i æggemassen. Bland de tørre ingredienser og vend dem i dejen. Kom dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir eller i en tærteform og bag kagen ved 175 grader i ca. 35-40 minutter.

 

Bland ingredienserne til flødeostglasuren og fordel det over den afkølede kage.

 

260 kcal. pr. 100 g.

 

Hvis du dobbler op er der til en bradepande, men er virkelig lækker.
Jeg bruger 2 squash til opskriften så passer det lige, og hvis ikke det gør tager jeg en gulerod eller to med... Jeg kommer så hverken nødder eller rosiner i, da jeg ikke er så vild med det...

Et lille tips til flødeglasuren, brug lidt saft fra citronen el. appelsinen til at røre sammen med flødeosten og flormelisen, det giver lige et ekstra pift...

Opskriften er en jeg har fra en fantastisk ernærringskok, så den er kalorie let..

Anmeld

25. januar 2010

Pige2009

prettybutterfly skriver:

Den kage lyder godt nok lækker! Er det til en hel bradepande eller hvor stor bliver den?

Hilsen Mona



Jeg mener faktisk kun den er til en halv bradepande...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.