Zafir skriver:
Man kan købe sådan nogen glatte-jern
eller altså de er af plastik. Man kan godt nøjes med en, men jeg har to. det brugte vi også til kurset 
Det er sådan en glat plastik fidus med bløde kanter. De koster vidst 70 kr.
Jamen de er jo til fondanten søde Zif

Din smørcreme skal være lidt lun, så er den mere "flydende" og lettere at lægge på.
Du skal passe på du ikke hiver af, i stedet for at lægge på. Start med at smid en masse på, og træk så bagefter ligesom en skræl af hele vejen rundt, til du er tilfreds med resultatet. Dette gør både at du får et tyndere lag af smørcreme i den sidste ende, men også at det bliver fint jævnt hele vejen rundt.
På toppen af kagen behøver du faktisk kun lige at skrabe noget på - som et stykke rugbrød med skrabet smør.
Med mindre din top på kagen er ujævn. I det tilfælde toppen af din kage er ujævn, så smører du bare tykkere på, og glatter det af, på samme måde som beskrevet til siderne.
Dette kan du gøre af to omgange hvis du vil. Så dækker du det værste i første omgang, så jævnt som muligt, men ikke perfekt. Stiller kagen på køl til smørcremen er stivnet, og så smører du op en gang til, denne gang til det perfekte (eller altså som du ønsker det ikke)
Anmeld