Banancreme ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.580 visninger
6 svar
0 synes godt om
14. januar 2010

LRJ

Hej

er der nogle der har nogle gode råd om hvordan jeg kan lave en banancreme ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. januar 2010

Ox.

4 bananer
1 æggehvide
30 g melis
1½ dl piskefløde

 

 

 

Mos bananerne i en blender eller gnid dem gennem en sigte.
Pisk æggehviden stiv, pisk sukkeret i. Vend hviden i bananmosen sammen med den piskede fløde.
Fordel cremen i 4 dessertglas, der stilles koldt.
Hvis det er for sødt kan der tilsættes lidt citonsaft i mosen.

 

Anmeld

14. januar 2010

LotteGabriella

Sussie&Lilje skriver:

4 bananer
1 æggehvide
30 g melis
1½ dl piskefløde

 

 

 

Mos bananerne i en blender eller gnid dem gennem en sigte.
Pisk æggehviden stiv, pisk sukkeret i. Vend hviden i bananmosen sammen med den piskede fløde.
Fordel cremen i 4 dessertglas, der stilles koldt.
Hvis det er for sødt kan der tilsættes lidt citonsaft i mosen.

 



mums

Anmeld

14. januar 2010

LRJ

Sussie&Lilje skriver:

4 bananer
1 æggehvide
30 g melis
1½ dl piskefløde

 

 

 

Mos bananerne i en blender eller gnid dem gennem en sigte.
Pisk æggehviden stiv, pisk sukkeret i. Vend hviden i bananmosen sammen med den piskede fløde.
Fordel cremen i 4 dessertglas, der stilles koldt.
Hvis det er for sødt kan der tilsættes lidt citonsaft i mosen.

 



Tak

Mums

Anmeld

14. januar 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

Umiddelbart lyder det både lækkert og ulækkert hehe. Jeg kan kanon godt lide banan i lagkage fx, men jeg kan ikke lide banan is. Er det sådan vammelt eller friskt? og ville det gå med en omgang voldsom chokoting i en lagkage, for at tage noget af det søde fra bananerne?

Bliver det brunt?

Anmeld

14. januar 2010

Ox.

Det kan godt blive for sødt synes jeg, men laver man det sammen med mørk chokolade smager det dejligt, og så skal man heller ikke tage et rigtig tykt lag af det i synes jeg :-)

Men laver man fx 4 lag, så gør det ingenting at de to af dem er banan og de andre to en mørkchokocreme måske ...

Har dog kun prøvet en enkelt gang selv, så kan være jeg bare var heldig der hehe

Anmeld

14. januar 2010

Mikkelmusen

Jeg overvejede banan-creme til Fionas dåb men jeg synes bare det er lidt "ulækkert" med friske bananer, for de bliver sådan brune og lidt ulækre når de er moset eller blendet. Jeg fik tip fra en konditor om at bruge bananpasta. Det bruger de f.eks. i de der bananhorn man kan købe hos bageren. Jeg nåede dog ikke at prøve det, men vil helt klart prøve det på et tidspunkt.

Er den med rigtige bananer kraftig i smagen og frisk?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.