Fandt disse kalorielette og cremede salater:
300 g pastaskruer
150 g kyllinge- eller kalkunbryst i tern
150 g 10+ danbo i tern
Dressing:
2 bæger kvark 5+
2 spsk Cheasy A-38
1 rød peberfrugt, meget fint hakket
1 grøn peberfrugt, meget fint hakket
1 gul peberfrugt, meget fint hakket
2 spsk finthakket dild
havsalt og hvid peber
1 dansk hovedsalat
Ingredienser:
- 125 g pasta (skruer eller lign)
- 1 ds tun i vand
- Dressing:
- 1½ dl fromage blanc
- salt
- peber
- paprika
- Grøntsager:
- ½ løg
- 2 tomater
- 5 cm agurk
- evt. 1/4 rød chilipeber
Fremgangsmåde:
Pastaen koges efter anvisningen (skal være kogt helt bløde).
Alle ingredienserne til dressingen hældes i en skål sammen med tunkødet (uden vand) og det blendes med en stavblender.
Grøntsagerne hakkes meget fint og blandes i dressingen.
Hvis du har en minihakker, så start med løg og evt. chilipeber, derefter agurk, og til sidst tomat- så er det nemmere at få det hele med ud.

Anmeld