Så har jeg lavet MMF uden vand. Altså kun med olie...
Jeg puttede ca. 1½ spsk olie, til 100 g skum. Det betød....
1. at det ikke smeltede helt efter de første 30 sekunder.
2. at det på ingen måde hang fast til skålen.
3. En lidt mere "luftig" MMF i sidste ende.
4. Meget mindre forbrug af flormelis (under 200 g, mod normalt knapt 400 g)
5. At det er super hårdt at rulle ud.
6. klistrer stort set overhovedet ikke til bordet, under udrulning. (igen minimalt forbrug af flormelis)
7. MEGET elastisk (trækker sig lidt tilbage i form)
8. En noget mindre portion end ellers, men stadig nok til en lagkage.
9. knækkede ikke så let, når det var rullet tyndt.
Det var lækket at arbejde med, og var meget mere silkeagtigt at røre ved. Til gengæld tror jeg det er aboslut nødvendigt med CMC/tylose, hvis man vil lave figurer, da den som sagt er meget elastisk, og ligesom trækker sig selv tilbage i formen. Dog ikke mere, end at det altså ikke sel suger sig fast om hjørnerne på en kage desværre 

Håber det gav svar nok til de som vil vide det...
Anmeld